Sponsormogelijkheden

Was u een van de deelnemers van de eerste editie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier en heeft u al ervaren hoe leuk, spannend en gezellig zo’n Quizavond is? Of heeft u van anderen enthousiaste reacties gehoord en bent u nieuwsgierig geworden? Dan weet u al dat we er alles aan doen om de avond leuk, spannend en succesvol te laten verlopen. Maar voor het geval de WieWitWa WijkQuiz in de Achtse Barrier nieuw voor u is, geven we u graag een toelichting;

Even voorstellen
In januari 2016 begonnen Hans Könemann en Yvonne Leenaerts aan het uitwerken van plannen om in de Achtse Barrier een WijkQuiz te organiseren, gebaseerd op de razend populaire dorpsquizzen in de regio. Het doel was om leven in de brouwerij te brengen, de sociale cohesie in de wijk te stimuleren en de leefbaarheid te bevorderen. Al snel sloot Anky Poeth zich bij de organisatie aan en werd door Kevin Leenaerts een mooie promofilm gemaakt. Inmiddels heeft de organisatie zich uitgebreid met Jolanda Verheijden en Hans Venings en hebben we een leuk, gedreven en vooral enthousiast team. Samen werken we er hard aan om de tweede editie minstens net zo leuk, verrassend en succesvol te maken als de eerste.

De Quiz
De WieWitWa WijkQuiz wordt georganiseerd DOOR en VOOR wijkbewoners. Alle inwoners van de Achtse Barrier kunnen meedoen, vormen een Team van minimaal 10 personen en kiezen zelf de speellocatie; hun Hoofdkwartier. Een Team kan bestaan uit collega’s, familieleden, buren, kennissen, clubgenoten, vrienden of wat je maar kunt bedenken. Aanvullende hulp van mensen buiten de wijk is toegestaan. De Teams moeten vragen beantwoorden, puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren. Deelnemers moeten daarbij ook naar buiten en komen natuurlijk de andere Teams tegen. Alle hulpmiddelen zijn toegestaan, dus veel kennis is niet per se nodig. Samen plezier maken en een gezonde dosis competitie staan daarbij voorop.

Korte terugblik
Voor de eerste editie was het aantal aanmeldingen boven verwachting groot. Verdeeld over 44 Teams waren er ruim 500 deelnemers die op 28 januari 2017 het avontuur met ons aangingen en een super spannende, leuke en verassende avond beleefden. Vanaf 18.00 uur konden de Quiz-enveloppen bij De Mortel opgehaald worden. Daarin zat een USB-stick met daarop het Quizboek wat bestond uit zo’n 100 vragen, opdrachten en verschillende filmpjes waarover vragen gesteld werden. Dezelfde avond om 23.00 uur moesten de resultaten ingeleverd worden en konden de Teams naborrelen. Twee weken later werden de winnaars bekend gemaakt tijdens een prijsuitreiking in De Mortel, waarbij zo’n 350 mensen aanwezig waren.

Tweede editie
De reacties waren enorm positief en maakten één ding duidelijk: Dit moest een jaarlijks terugkerend evenement worden! Dus zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe Quizavond. 
Onze website, facebookpagina, maandelijkse nieuwsbrieven en publicaties in ’t Brierke zorgen er samen met posters en flyers voor dat iedereen in de wijk eenvoudig bereikt kan worden.

Om de drempel voor deelname zo laag mogelijk te houden, is het inschrijfgeld slechts € 15,- per Team, ongeacht het aantal Teamleden. De winnaars worden op 10 maart 2018 bekend gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in De Mortel, waarbij een DJ voor de muziek zal zorgen. We zullen dan een korte presentatie houden van leuke, opvallende, grappige en bijzondere momenten tijdens de Quizavond en we maken natuurlijk de winnaars bekend. De te winnen prijzen zijn €200, € 140 en € 60 en wie weet zijn er nog leuke troostprijzen of aanmoedigingsprijzen te winnen…..

Uw hulp
Een dergelijk evenement kan voor u als ondernemer een leuke manier zijn om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Denk daarbij aan uw bedrijfslogo op onze website en in het Quizboek, of het plaatsen van een link naar uw website op onze sponsorpagina. Maar ook het tonen van uw bedrijfslogo of naam tijdens de prijsuitreiking behoort tot de mogelijkheden. We hebben verschillende sponsorpakketten samengesteld, zodat u kunt kijken welke mogelijkheid het beste bij uw wensen aansluit.

Gouden Sponsor
Zilveren Sponsor
Bronzen Sponsor

Bent u na het lezen van dit alles enthousiast geworden en wilt u ons steunen? Dan horen wij dat natuurlijk graag. Klik op onderstaande button en geef uw naam, telefoonnummer en/of emailadressen aan ons door. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw wensen.