SPELUITLEG WIEWITWA WIJKQUIZ ACHTSE BARRIER

 

1. Wat

Het belooft weer een leuke, spannende en oergezellige Quizavond te worden. Allerlei onderwerpen komen aan bod; muziek, sport, bekende personen, taal, wetenschap, geschiedenis, film, tv, politiek, kunst, eten en drinken, flora en fauna en ga zo maar door. Ook kom je doe-opdrachten tegen, moet je soms puzzelen en creatief zijn en moet je naar buiten en de wijk in…….

2. Wie
Je speelt met je zelf samengestelde Team, bijvoorbeeld met familie, vrienden, buren, collega’s, leden van je sportvereniging of alles door elkaar. Iedereen die dat wil, mag meedoen, ongeacht hoe oud je bent of wat je achtergrond is. De Quiz is bedoeld voor alle inwoners van de Achtse Barrier, maar ook hulp van buiten de wijk is toegestaan. In ieder geval moeten de beide Teamcaptains in de Achtse Barrier wonen en minimaal 18 jaar oud zijn. We adviseren een Team van minimaal 10 personen maar je mag zelf weten hoe groot je Team is. Daarna bedenk je een leuke Teamnaam en schrijf je je in.

3. Waar
Je kiest zelf een locatie waar je de Quiz gaat maken, jullie "Hoofdkwartier". Dit kan zijn bij iemand thuis, in een sportkantine, een kantoor etc. Dat mag je zelf weten en regel je ook zelf. De enige voorwaarde daarbij is dat het gekozen Hoofdkwartier in de Achtse Barrier moet liggen.

4. Hoe

Je kunt je Team
 via onze website aanmelden. D
eelname kost € 15,00 per Team. Dit bedrag maak je over na een mailbericht van de organisatie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier. Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvang je je definitieve inschrijfbevestiging.

5. De Quizavond
Op de Quizavond delen wij tussen 18.00 uur en 18.30 uur in De Mortel de Quiz-enveloppen uit aan de Teamcaptains. Tussen 22.00 uur en 23.00 uur moeten de antwoorden daar weer ingeleverd worden. Tijdens de Quiz mag je gebruikmaken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals computers, laptops, rekenmachines, telefoons, boeken, tijdschriften, kranten, buren, vrienden, etc.


6. Uitslag en prijzen
En dan is het afwachten geblazen......

Voor het nakijken van alle antwoorden heeft de organisatie natuurlijk tijd nodig. Daarom moeten jullie twee weken wachten op de uitslag. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking in De Mortel maken we bekend wie de winnaars zijn.