SPELUITLEG

 

Op zaterdagavond 28 januari 2017 is het eindelijk zover!!!

 

1. Wat

Onze Quizmakers zijn al het hele jaar bezig met het verzinnen van vragen en opdrachten en het belooft een leuke, spannende en oergezellige Quiz te worden. Heel veel verschillende onderwerpen komen aan bod; muziek, sport, bekende personen, taal, wetenschap, geschiedenis, film, tv, politiek, kunst, eten en drinken, flora en fauna en ga zo maar door. Ook kom je doe-opdrachten tegen, moet je soms puzzelen en creatief zijn en misschien moet je zelfs naar buiten…….

2. Wie
Je speelt met je zelf samengestelde Team, bijvoorbeeld met familie, vrienden, buren, collega’s, leden van je sportvereniging of alles door elkaar. Iedereen die dat wil, mag meedoen, ongeacht hoe oud je bent of wat je achtergrond is. Ook hulp van buiten de wijk is toegestaan. Ons maakt het niet uit, als het maar gezellig is! De enige voorwaarde is, dat in ieder geval twee Teamleden, de Teamcaptains, in de Achtse Barrier wonen en minimaal 18 jaar oud zijn. Ook mag je zelf weten hoe groot je Team is. We raden minimaal 5-6 personen aan. Daarna bedenk je een leuke Teamnaam en schrijf je je Team in.

3. Waar
Je kiest zelf een locatie waar je de Quiz gaat maken, jullie "Hoofdkwartier". Dit kan zijn bij iemand thuis, in een sportkantine, een kantoor etc. Dat mag je zelf weten en regel je ook zelf. De enige voorwaarde daarbij is dat het gekozen Hoofdkwartier in de Achtse Barrier moet liggen.

4. Hoe

Je kunt je Team aanmelden via he
t Inschrijfformulier. Deelname kost € 10,00 per team. Dit bedrag maak je over na een mailbericht van de organisatie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier. Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvang je je definitieve inschrijfbevestiging.

5. De Quizavond
Op zaterdagavond 28 januari 2017 delen wij tussen 18.00 uur en 18.30 uur in De Mortel de Quiz-enveloppen uit aan de Teamcaptains. Tijdens de Quiz mag je gebruik maken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals computers, laptops, rekenmachines, telefoons, boeken, tijdschriften, kranten, buren, vrienden, etc. Tussen 22.00 uur en 23.00 uur moeten de antwoorden ingeleverd worden bij ons en kunnen we met zijn allen gezellig naborrelen en ervaringen uitwisselen in de bar van De Mortel.

6. Uitslag en prijzen
En dan is het afwachten geblazen......
Voor het nakijken van alle antwoorden heeft de organisatie natuurlijk tijd nodig. Daarom moeten jullie een aantal dagen wachten op de uitslag. Maar zodra deze bekend is, zullen we deze via deze Website en
 Facebook bekend maken. Met de Teams die een prijs hebben gewonnen nemen we natuurlijk persoonlijk contact op om ze te feliciteren.