En de winnaar is….Het goede doel!

En welk goede doel dat is, mogen jullie beslissen. Tenminste, als je bij een van de drie hoogst scorende Teams hoort. We maken dan namens jullie een geldbedrag over naar het goede doel van jullie keuze. Het gaat daarbij om bedragen van € 200, € 150 en € 100.

Vul op het Antwoordformulier het doel van jullie keuze in en wij doen de rest! Je kunt een keuze maken uit het overzicht van goede doelen met een ANBI-status op de website van de belastingdienst of een keuze maken uit onze suggesties:


Stichting Hulphond Nederland

Deze stichting helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Wist u trouwens dat u dit doel ook kunt steunen door middel van het inleveren van doppen van frisdrankflessen e.d.?

Website
ANBI RSIN : 809637741


Dierenopvangcentrum De Doornakker

Dierenopvangcentrum De Doornakker verzorgt jaarlijks de opvang en (her)plaatsing van ca. 500 honden, 1100 katten en 270 overige huisdieren en vangt ca. 1300 dieren uit het wild op. Ook opereren de meldkamer dierenhulp en de dierenambulance vanuit daar. Wist u dat u ook kunt steunen door uw vakantie via de dierenbescherming bij booking.com te boeken?

Website
ANBI RSIN : 2709399


Stichting Chitungulu

Vanuit de Achtse Barrier ondersteunt deze stichting de bewoners van Chitungulu in Zambia met kleinschalige initiatieven op het gebied van onderwijs en inkomsten-genererende projecten. U kunt dit doel ook steunen met tweedehands laptops en Engelstalige National Geographics.

Website
ANBI RSIN : 851731569


Jong Nederland De Fakkel

Jong Nederland De Fakkel is een club die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben. Ieder kind in de leeftijd van vier tot twintig jaar is welkom. Ze zijn gevestigd in het noorden van Eindhoven. U kunt dit doel ook steunen door spullen te doneren voor de jaarlijkse vlooienmarkt.

Website
ANBI RSIN : 810269405


Voedselbank Eindhoven

De Stichting Voedselbank Eindhoven e.o. verzorgt gratis voedselpakketten voor circa 450 huishoudens, die zodanig in financiële problemen zijn gekomen dat zij zelfs op hun voedsel moeten bezuinigen. U kunt dit doel ook steunen door houdbare producten te doneren, bijvoorbeeld omdat u ze in de kast heeft staan en zelf niet gebruikt.

Website
ANBI RSIN : 815690885


Stichting 113 Zelfmoordpreventie

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide. Door middel van het bespreekbaar maken en zich te richten op innovatievere en menselijker georganiseerde zorg, werken zij aan een betere preventie. Dokter Klomp van Huisartsenpraktijk Achtse Barrier is als vrijwilliger nauw betrokken bij deze stichting.

Website
ANBI RSIN : 820181584


Stichting Zonnebloem t.b.v. Achtse Barrier

Stichting Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit doen ze onder meer door middel van het leggen van contacten, het brengen van gezelligheid, het organiseren en mogelijk maken van vakanties.

Website
ANBI RSIN : 002650435